Datavask – Live Update

Oppdater dine data med vårt produkt; Live Update. Live Update er Data Factorys helautomatiske datavaskeprodukt for enkeltstående vaskeoppdrag.

Tjenesten vasker både person og bedriftsdata og er selvbetjent via vår portal eller dere kan integrere deres mot våre api-er. For kunder som vasker sjeldent (ad hoc vask) kan også vår Leveranseavdeling betjene løsningen for deg.

Mer om Live Update

Ajourhold – Live Monitor

Gjennom Live Monitor kan Data Factory overvåke og kontinuerlig levere endringer i dine data. Du styrer selv hvilke data du vil monitorere og tjenesten fungerer på både person og bedriftsdata og gjerne en kombinasjon av disse. Du kan også inkludere eierforhold mot bil i en og samme løsning.

Mer om Live Monitor

Oppslagsløsning – Live Search

Live Search er en oppslag og søketjeneste der dere kan gjøre 1:1 søk etter informasjon direkte mot Data Factorys database.
Integrer vår oppslagsløsning i dine systemer for å sikre korrekte og tilstrekkelige data, fra registrering til anvendelse i alle dine forretningsprosesser.

Mer om Live Search

Adresselister og List Management

Velg rett målgruppe for dine salgskampanjer med innsikt fra Data Factorys sine Innsiktsdata. Gjennom Data Factorys omfangsrike prospektunivers hjelper vi deg å finne nye og lønnsomme kunder.

Mer om List Management

Dataanalyse – Innsikt

Basert på offentlig tilgjengelige data og andre statistiske data har Data Factory utviklet et sett med Innsiktsdata. Dette er variabler som kan hjelpe dere med å få innsikt og kunnskap om egne kunder og vi kan bistå med å beskrive segmenter av potensielle nye og lønnsomme kunder.

Mer om Innsikt

Innsyn – Live Insight

Data Factory har sin egen interne løsning for innsyn hvor personer via BankID pålogging kan få tilgang til å se hvilke data vi har lagret om hen. Dette skaper trygghet og transparens og personen kan selv velge å slettes seg eller reservere seg for utlevering. Vi diskutere gjerne hvordan dere evt kan ta i bruk en slik tjeneste for deres kunder.

Mer om Live Insight

Rådgivning

Alle våre ansatte er trygge og kompetente rundt bruk av data og hvordan data kan skape verdi for deg. Vi i Data Factory veileder deg gjerne.
Ta kontakt med oss for hjelp med dine utfordringer rundt bruk og lagring av data. Vi bistår deg gjerne i hvordan du kan skape verdi av dine data – og da gjerne sammen med våre data og våre produkter. Sammen – skaper vi verdi av data.

Mer om rådgivning

Datavask – Live Update

Oppdater dine data med vårt produkt; Live Update.

Live Update er Data Factorys helautomatiske datavaskeprodukt for enkeltstående vaskeoppdrag.

Noen oppgaver kundene våre utfører via Live Update:

  • Adressevask
  • Nummeroppdatering
  • Postnummeroppdatering
  • Dødemarkering
  • Reservasjonsvask
  • Dublettmarkeringer
  • Påføring av unikID og innhenting av Innsiktsdata for økt kundeinnsikt
  • Markere selskaper som er slettet eller konkurs
Mer om Live Update